“Aydınspor 1923 ekonomik özgürlüğüne kavuşmalı”

Posted on

Aydınspor 1923 Kulübü’nün eski başkanı olan, CHP Efeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Aydınspor 1923’e kalıcı gelir sağlanması konusunda açıklamalarda bulundu.

 Aydın Belediyesi tarafından kullanım hakkı 10 yıllığına Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne verilen Hüseyin Aksu Spor Tesisleri’nin değerlendirilmesi gerektiğini belirten Ahmet Gümüş, “Aydınspor 1923’e darılma şansım yok. Elimden gelen yardımı bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da yapmaya hazırım. Aydınspor 1923’ün ekonomik özgürlüğüne kavuşması lazım. Artık, Aydınspor 1923’ün benzin istasyonları gibi yatırımlar, yaparak ekonomik özgürlüğünü sağlama şansı yok. Elimizde bir hazine var. Hüseyin Aksu Spor Tesisleri. Böyle bir tesis, her şehirde herkese nasip olmaz. Aydınspor 1923 Kulübü’ne tesisiler 25-30 yıllığına verilebilir. Oraya çok güzel bir Aydınspor 1923 oteli yapılabilir. Aydın’da acayip otel sıkıntısı var. Birinci kat kulübün, üzeri de otel olabilir. Bir veya iki katlı düğün salonu da olabilir. Artık şehirlerde sokaklarda düğün yapma şansı yok. Düğün yapmak isteyenler bir yıl önceden gün arıyor. 6-7 katılı düğün salonu yaparsanız. O zaman kulüp yönetimi için üç, beş tane liste yarışır. Herkes Aydınspor 1923’te başkan olmak için yarışır. Aylık Aydınspor 1923’ün 150-200 bin TL arası geliri olur” dedi.

 “YÖNETİMLERİ GENEL KURULLARDA ELEŞTİRMEK GEREKİR”

Aydınspor 1923’ün şuanki durumunu da değerlendiren Gümüş, “Şuan ki gidişatı puan olarak iyi görmüyorum. Yönetime saygı duyuyorum, elinden gelen gayreti de gösteriyor. Aydınspor 1923’ün mevcut yönetimini eleştirme gibi bir duruma girmedim, girmem de. Yönetimleri bence genel kurullarda eleştirmek ve övmek gerekir. Düşüncelerimi genel kurulda söylerim” dedi. 

Yorum bırakın