Videolar

Aydınlı amatör yönetmen Kerem Sarı tarafından çekilen ve izlene rekorları kıran “Süper İncir” adlı kısa reklam filimin devamı olarak çekilen “Süper İncir 1921″de şimdiden internette izlenme rekorları kırıyor.

Video Posted on

Aydınlı amatör yönetmen Kerem Sarı tarafından çekilen ve izlene rekorları kıran “Süper İncir” adlı kısa reklam filimin devamı olarak çekilen “Süper İncir 1921″de şimdiden internette izlenme rekorları kırıyor.Aydın incirini tanıtıldığı ve izlenme rekorları kıran ‘Süper İncir’ adlı kısa reklam filminin büyük beğeni toplamasının ardından yönetmen Kerem Sarı, uzun metrajlı filmi çekebilmek için destek arayışı içerisine girmişti. Yenipazar ilçesine bağlı Donduran köyünde çekilmesi planlanan uzun metrajlı film, köyde yaşayan Mustafa isimli içine kapalı gencin yaşam ve aşk hikayesini konu alacaktı. Dedesinden miras kalan sandığın içerisinde ‘Süper İncir’ formülünü bulacak olan Mustafa, zeytinyağına banarak yediği incir sayesinde süper kahramana dönüşecekti. Filmde Mustafa’nın sevgilisi olan ‘Ayşe’ rolünü ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinde Madam Emma rolüyle tanınan oyuncu Hülya Böcekli’nin canlandıracağı ifade edilmişti.

Muğlalı birçok tanınmış sanatçının yanı sıra bazı ünlü isimlerin açık desteğine rağmen Aydın kamuoyundan beklediğini ilgiyi göremeyen Sarı, uzun metrajlı “Süper İncir” filmini çekemeyince kendi imkanlarıyla yeni bir reklam filmi çekmeyi planladı. Aydınlı amatör tiyatro sanatçısı Coşkun Kemer’in rol aldığı ilk reklam filminin ardından Sarın, “Süper İncir 1921” adını verdiği ikinci reklam filminde daha geniş bir kadroyla çalıştı. Süper İncir’in ardından gerçekleşen bu başarılı çalışmada şimdiden internette en çok izlenen videolar arasına girdi.

“Süper İncir 1921” adlı yeni projesi hakkında bilgiler veren yönetmen Kerem Sarı, “Bu reklam filmi hiçbir kurum ya da kuruluşun desteği olmadan, kısıtlı imkanlarla hazırlanmıştır. ‘Bu yaz tatil planınızda bir değişiklik yapın ve sahile giden yolda küçük bir Ege köyüne uğrayın. Ağzından bal damlayan incirlerden tatmak ve insanlığın hala hayatta olduğunun farkına varmak için’ sloganıyla hazırladığımız bu projemiz ile Aydın’ın dünya lideri olduğu inciri ve zeytininin tanıtımına katkı sağlamak istedik. Cansu Çetinkaya, Atakan Aktaş, Harun Kızılarslan, Fatih Özen ve Volkan Polat’ın oynadığı filmin müziğini İlke Ulaş, ve Oğulcan Uslu hazırladı. Projede set ekibi olarak Hakan Aydın, İbrahim Aydın ve Esma Sarı yer aldı. Kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdiğimiz çalışmamıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Eshabil Çetinkaya, Salih Taşpınar, Mustafa Küpeli, Mustafa Kılınç, Hüseyin Sarı, Emel Sarı, Mehmet Akat, Serdar Yüksel, Sabahattin Yakar, Muhsin Aydoğdu, Hasan Özcan, Yasemin Uslu, Emre Kaya, Vehbi Can Uyaroğlu, Onur Erdal ve Andrew Kramer’e teşekkür ediyorum” dedi. – AYDIN

Aydın Tanıtımı

Video Posted on

HUZUR ARIYOSAN AYDINDA 🙂

FB:GS

Video Posted on

METİN TEKİN: Temponun yerine mücadele
Önce şunu söylemek istiyorum: Evet, iki teknik adam da kafalarında maç öncesi bir senaryo, bir strateji belirlediler ama gerçekten böylesi isimlerin yer aldığı bir sahada futbol becerileri ve futbol keyfi seyretme anlamında çok yetersiz bir maçtı. Fenerbahçe maçı 2-0 kazanmış olsa bu iki takım için de geçerliydi.
Dün akşamki maçın karakteri mücadele ve stresti…Önce, Ersun hocanın penceresinden baktığımızda, diğer maçlara göre belki orta sahanın pas becerisini yükseltmek için Emre ve Cristian’ı sahaya sürmüştü. Ama hücum zenginliğini yine her zamanki gibi Webo-Sow-Kuyt üzerinden planlıyordu. Zaman zaman tempo yapmaya çalıştı ki, oyun anlayışında mücadele karakteri bazen baskın çıkabilir. Tipik o anlamda oynamak istediği bir maçtı Ersun Yanal’ın. Özellikle Galatasaray’a karşı oynarken tempodan daha çok mücadeleyi ve temaslı oyunu ön plana çıkardı.
Bu da oyunu zaman zaman sertleştirdi. Salih Uçan değişikliği topa sahip olmak için geç kalınmış olsa da doğruydu. Kuyt- Emenike ise zorunluluktandı.

10 kasım 193∞

Video Posted on

Bugün 10 kasım yüreklerdeki özlem her geçen gün biraz daha artıyor Gözler yaşlı kalpler üzgün düşünceler dalgın.. Özledik ATAM özledik 😦 Sen merak etme İZİNDEYİZ! Sen Ölmedin yüreğimizde yaşıyorsun! Bu topraklar bizim hepimizin koruyacağız nur içinde yat..
[[Saygıyla ve Rahmetle anıyoruz.. 1881-193∞ ]]

MISIR PİRAMİTLERİN GİZEMİ

Video Posted on

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir.
Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dünyanın başka yerlerinde de inşa edilmiş örnekleri bulunmaktadır. Fakat sayıca en çok Mısır’da bulunduklarından bölgeyle özdeşleşerek “Mısır Piramitleri” olarak anılmaktadırlar.
Dünyadaki Önemli Piramitler:
Keops Piramidi (145,75 metre)
Mikerinos Piramidi(66,5 metre)
Kefren Piramidi (143,56 metre)
Sakkara Piramidi (63,17 metre)
Maldum Snefru Piramidi (93,26 m)
Dahahur Bent Piramidi (104,85 m)
Dahahur Snefru P. (103,95 metre)
Sakkara Pepi II P. (52,555 metre)
Uxmal Tapınağı (Meksika)
Teotehuacan (Meksika)
Tiahuanaco (Bolivya)
Dohan Tapınağı (Çin Halk Cumhuriyeti)

nilüfer & gece – başıma gelenler

Video Posted on Updated on

…Nilüfer, şarkılarını rock müzisyenleri ile birlikte yorumladığı “12 Düet” albümünün ikincisi “13 Düet”i sevenlerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

NİLÜFER, rock müzisyenleriyle yaptığı düetlerin yer aldığı “12 Düet”in büyük ilgi görmesi üzerine albümün ikincisini hazırladı. “İlk albüm çok sevildi, ilgi gördü. Bu ilgi mutluluğumuzu, motivasyonumuzu katladı. Biz de coştuk, ikincisini yapalım dedik” diyen sanatçı, dokuz ay boyunca çalıştı, ünlü rock’çılar ve gruplarla birlikte şarkı seçimlerini, düzenlemeleri ve okumaları yaptı. Nilüfer’in Gripin, Gece, Emre Aydın, Bulutsuzluk Özlemi, Feridun Düzağaç, Kargo, Mor ve Ötesi, Vega, Model, Manga, Zakkum, Çilekeş ve Pinhani ile seslendirdiği şarkıların yer aldığı “13 Düet”, ocak ayı sonunda yayınlanacak.

nilüfer & gripin – hatıralar hayal oldu
nilüfer & gece – başıma gelenler
nilüfer & emre aydın – son perde
nilüfer & bulutsuzluk özlemi – her yerde kar var
nilüfer & feridun düzağaç – kavak yelleri
nilüfer & kargo – yaşamak ne güzel şey
nilüfer & mor ve ötesi – dokun bana
nilüfer & vega – ta uzak yollardan
nilüfer & model – şov yapma
nilüfer & manga – eğrisi doğrusu
nilüfer & zakkum – agora meyhanesi
nilüfer & çilekeş – değişir dünya
nilüfer & pinhani – dünya dönüyor….

Nilüfer Feridun Düzağaç Kavak Yelleri

Video Posted on Updated on

Nilüfer ve Feridun Düzağaç’ın birlikte söyledikleri Kavak Yelleri. Yine sebepsiz yere sevdiğim şarkıyı arka arkaya dinliyorum..:)